herstel inbraakschade

Herstel van inbraakschade in Den Haag

Inbraak is iets wat niemand ooit hoopt mee te maken. Uw pand binnenkomen en dan merken dat een vreemde daar heeft huisgehouden is, kan een behoorlijke impact op u en uw bedrijf hebben. Niet alleen vanwege de inbraakschade, maar ook omdat het gevoel van veiligheid is aangetast. Dan hebben we het nog niet over de afhandeling met politie en verzekering, die soms maanden kan duren. Eén ding staat vast: dit moet de volgende keer voorkomen worden.

Herstel van sloten

In de meeste gevallen hebben inbrekers een raam of deur geforceerd. Regelmatig gaat het daarbij om een ingang die u niet of nauwelijks hebt beveiligd. Soms besefte u niet eens dat een vreemde daardoor naar binnen kon komen. In ieder geval is duidelijk geworden wat een zwakke plek is in de beveiliging van uw gebouw. De beveiliging waar u misschien al veel tijd en geld aan gespendeerd hebt. Natuurlijk is het zaak om de inbraakschade zo snel mogelijk te herstellen. Nieuwe sloten op de deur of raam, gecombineerd met andere dingen die een sta in de weg kunnen zijn. Bijvoorbeeld door te zorgen dat mensen niet zo makkelijk een raam kunnen bereiken. Met name de ramen op de bovenverdieping zijn nog wel eens slecht beveiligd. Uiteraard moet eerst de verzekering de schade hebben opgenomen voordat de herstelwerkzaamheden kunnen beginnen.

Verbeteringen

Het gaat bij herstel van inbraakschade niet alleen om de schade zelf. Is er beter sluitwerk nodig? Wat is er mogelijk? Neem contact op met Slotenmaker 24 in den Haag om te zien wat u kunt doen om het forceren van openingen zoveel mogelijk te voorkomen. Kijk dan niet alleen naar de plaats van de inbraak, maar check het hele pand op (soortgelijke) zwakke plekken. Vaak is het goedkoper om de vakman in één keer het hele gebouw te laten doen dan elke keer maar een paar ramen of deuren. Hij kan u advies geven met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Doe er uw voordeel mee, zodat u later kunt zeggen dat dit één keer is gebeurd maar daarna nooit meer.