Woningrenovatie

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun woning te renoveren of te verbouwen in plaats van verkopen. Een woning ziet er namelijk weer als nieuw uit na een renovatie. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook uit besteden aan vakmannen. Door het door ons uit te besteden, krijgt u er een mooie woning voor terug.

Plannen doorspreken

Voordat wij voor u aan de gang kunnen, bespreken wij eerst uw plannen. Wij willen uw plannen voor u verwerkelijken. Alle idee├źn worden op papier gezet en er wordt een tekening van gemaakt. U krijgt dan een beeld van het eindresultaat. Gaat u akkoord met het ontwerp dat wij hebben gemaakt, dan gaan wij voor u aan de slag.

Opknapbeurt

Veel mensen zien het niet meer zitten om hun woning te verkopen vanwege de huizenmarkt. Toch kunt u weer nieuw leven in uw woning blazen door een uw huis een opknapbeurt te geven. Dit hoeft niet per se het hele huis te zijn, dit kunnen ook kleine opknapbeurten zijn zoals alleen de keuken, badkamer of woonkamer. Deze kunnen al een heel verschil maken in uw woning. Wij willen u helpen bij deze klus. Elke keer dat wij bij u gaan klussen, zullen wij van te voren bespreken wat wij gaan doen. Wij hopen u op deze manier zo min mogelijk in de weg te zitten. Het is tenslotte uw eigen woning.