Woning aanbouw

Begint uw woning te klein te worden, of bent u toe aan iets nieuws? Met een aanbouw kunt u meer ruimte en licht in uw woonkamer creëren. Het hoeft natuurlijk niet altijd een verlengstuk van uw woonkamer te zijn, u kunt ook een serre in uw tuin of een garage laten maken. Het is maar net wat voor gemakkelijker of van toepassing is, daarbij moet u natuurlijk ook letten aan uw budget.

Garage aanbouwen

Staat uw auto dagelijks buiten in weer en wind? Dan gaat hij op den duur roesten, tevens hebt u in de winter last van bevroren ruiten en moet u krabben. In een garage hebt u hier geen last van en kunt u in de ochtend gemakkelijk wegrijden zonder te krabben. Daarnaast zal uw auto in een garage niet snel wegroesten. Naast uw auto, kunt u veel meer in een garage kwijt, zoals uw fietsen, tuingereedschap en andere spullen.

Serre

Een serre kan extra ruimte en licht creëren in uw woning. Het is als ware een verlengstuk van uw woonkamer. U kunt kiezen voor een open, of een gesloten serre. Een open serre kan van hout gemaakt worden en biedt in de zomer een mooie plek om van de zon te genieten. Een gesloten aanbouw kan deels van hout en glas gemaakt worden en geeft u de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van de natuur.

Budget

Het is niet voor iedereen weggelegd om een aanbouw te laten verrichten. Amberbouw gaat graag met u om de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor u. Samen met u maken wij een ontwerp en een plan om dit ontwerp te realiseren. Hierbij houden wij rekening met uw budget en wensen.